Συγκέντρωση τροφίμων, ειδών πρώτης ανάγκης, ρούχα και φάρμακα για τα παιδιά των προσφύγων και μεταναστών

Print Friendly, PDF & Email

Untitled-1

      Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ καλεί τα Μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου και όλους τους συμπολίτες μας να προσφέρουν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα και φάρμακα για τα παιδιά των προσφύγων και μεταναστών που διαμένουν στο Κέντρο Φιλοξενίας Κατσικά .
     Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ, προκειμένου να διευκολύνει τα Μέλη και τους Φίλους του και όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν, θα συγκεντρώνει από την ΤΕΤΑΡΤΗ 30 Μαρτίου μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 Απριλίου, είδη από όσα ενδεικτικά αναγράφονται παρακάτω, τα οποία και θα παραδοθούν στον αρμόδιο φορέα του Δήμου Ιωαννιτών .
          Η συγκέντρωση των τροφίμων κλπ θα γίνεται στην αίθουσα χορού του Συλλόγου επί της οδού ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 19 καθημερινά το πρωί 11.00 – 13.00 και το απόγευμα 17.00 – 20.00 .

Ενδεικτικά αναφερόμενα είδη για προσφορά

ΤΡΌΦΙΜΑ : Γάλα πρώτης και δεύτερης βρεφικής ηλικίας, μπισκότα, φρυγανιές – παξιμάδια, κριτσίνια – κρακεράκια, κονσέρβες ( εκτός χοιρινού ), παστέλια, ξηροί καρποί, τσάι ( σε φακελάκια ), ζάχαρη, νερό εμφιαλωμένο .
ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ : Μαχαιροπήρουνα ( μιας χρήσης ), ποτήρια και πιάτα πλαστικά . ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ : Απορρυπαντικά ρούχων, λεκάνες πλαστικές ( για ρούχα και για μπάνιο ) .
ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ : Ξυραφάκια, ( μιας χρήσης ), σερβιέτες, πάνες παιδικές, αντισηπτικά μαντηλάκια ( μικρές συσκευασίες ), αντισηπτικά κρεμοσάπουνα ( μικρές συσκευασίες ), σαπούνια, σαμπουάν ( παιδικά και για ενήλικες ), οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, μωρομάντηλα , χαρτί υγείας .
ΛΟΙΠΑ ΕΙΔΗ : Ρούχα παιδικά, ηλικίας από 0 – 12 ετών ( σε καλή κατάσταση και ταξινομημένα ανά ηλικία, φύλο και είδος ).
ΦΑΡΜΑΚΑ : Παιδικά αναλγητικά και αντιπυρετικά σε σιρόπι, αντιβιοτικά, αντισταμινικά, αλοιφές για δερματικά και συγκαμάτων, χαρτί εξέτασης, γάντια μιας χρήσης, σύριγγες, αντισηπτικά χεριών.

 

Share Button
Δείτε σχετικά: Ανακοινώσεις.
  • Δείτε μας στο Facebook