Υπογραφή συμβολαίου παραχώρησης του Ασύλου Ανιάτων στο Δήμο Ιωαννιτών

Print Friendly, PDF & Email
          Το Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου της συνοικίας ΛΟΥΤΣΑΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου, τον Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Φίλιππα Φίλιο και όλους όσοι συνέβαλαν στο να γίνει πραγματικότητα η παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος Νεομάρτυς Γεώργιος (παλιό Άσυλο Ανιάτων) στο Δήμο Ιωαννιτών.
          Με την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης έγινε το πρώτο αλλά και πολύ ουσιαστικό βήμα για την αξιοποίηση του Ασύλου Ανιάτων προς όφελος του Γιαννιώτικου λαού . Απομένουν να γίνουν πολλά ακόμη. Οι φθορές από την μακροχρόνια εγκατάλειψη του είναι ήδη εμφανείς .
          Ο Σύλλογός μας αισθάνεται δικαιωμένος από τις σημερινές εξελίξεις με τις οποίες αρχίζει να υλοποιείται το μακροχρόνιο αίτημά του αξιοποίησης για κοινωνικούς σκοπούς των εγκαταστάσεων του Ασύλου .
          Ευχαριστεί τα μέλη του Συλλόγου και τους κατοίκους της συνοικίας ΛΟΥΤΣΑΣ για τη συμμετοχή και τη συμβολή τους στην επιτυχή κατάληξη του προβλήματος .
          Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κ. Φίλιππα Φίλιο ο οποίος από την πρώτη στιγμή που τέθηκε το πρόβλημα ενστερνίστηκε το αίτημά μας και έχοντάς το συνεχώς σε πρώτη προτεραιότητα έκανε δυνατή την πραγματοποίησή του .
         Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να προσφέρει, ώστε πολύ σύντομα να γίνουμε μάρτυρες της πλήρους αξιοποίησης των εγκαταστάσεων του Ασύλου υπέρ του Γιαννιώτικου λαού .
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Share Button
Δείτε σχετικά: Ανακοινώσεις.
  • Δείτε μας στο Facebook