Συμμετοχή του Συλλόγου στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών στην Σκόπελο στις 23 -26 Αυγούστου 2015

Print Friendly, PDF & Email

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

           Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη συμμετοχή  του Τμήματος Εμφανίσεων στο 3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Σκόπελο στις  23,24 και 25 Αυγούστου 2015 .
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που μας κοινοποίησαν η αναχώρηση από το ΒΟΛΟ για τη ΣΚΟΠΕΛΟ είναι προγραμματισμένη για το πρωί της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 23 Αυγούστου με το F/B και η  αναχώρηση από τη ΣΚΟΠΕΛΟ για το μεσημέρι της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 26 Αυγούστου με άφιξη στο ΒΟΛΟ το απόγευμα και άμεση αναχώρηση για ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Η αναχώρηση από τα Ιωάννινα πρέπει να γίνει ξημερώματα της 23 Αυγούστου ή το Σάββατο 22 Αυγούστου με διανυκτέρευση στο Βόλο .
Δεν υπάρχει περιορισμός στα άτομα ( χορευτές και συνοδοί ) που θα συμμετέχουν .
Η τιμή συμμετοχής ανά άτομο ανέρχεται στα 120€ και περιλαμβάνει: Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια (Βόλος – Σκόπελος – Βόλος ), διαμονή σε ξενοδοχείο ( σε τρίκλινα ή τετράκλινα δωμάτια ) για τρεις βραδιές μόνο με πρωινό, ( 1 γεύμα προσφέρεται το βράδυ της 25/8 με τη λήξη του φεστιβάλ στο γλέντι που θα γίνει ), υλικό του φεστιβάλ, συμμετοχή στο φεστιβάλ.
Λαμβάνοντας υπόψη και το κόστος μετακίνησης για τη διαδρομή Ιωάννινα – Βόλος – Ιωάννινα και θεωρώντας ότι θα υπάρξει τουλάχιστο συμμετοχή 25 ατόμων, εκτιμούμε ότι η τελική επιβάρυνση για  κάθε συμμετέχοντα θα ανέλθει περίπου στο ύψος των 150 – 170 € . Σε περίπτωση μετακίνησης από τα ΙΩΑΝΝΙΝΑ το Σάββατο 22 Αυγούστου και διανυκτέρευσης στο ΒΟΛΟ στις 22 Αυγούστου και για όσους διανυκτερεύσουν το κόστος θα αυξηθεί περίπου κατά 30 € .
Η μετακίνηση των συμμετεχόντων στο ΒΟΛΟ με το λεωφορείο ή με δικό τους μέσο ή με δική τους δαπάνη και η πιθανή διανυκτέρευση ή όχι στο Βόλο θα διαμορφώσουν ανάλογα την τελική επιβάρυνση εκάστου .
Προφανώς όταν το ταξίδι οριστικοποιηθεί θα γνωστοποιηθεί το τελικό κόστος και άλλες λεπτομέρειες .
Προκειμένου να ανταποκριθεί ο Σύλλογος στις υποχρεώσεις που απορρέουν από τους όρους συμμετοχής του στο Φεστιβάλ , πρέπει το Δ.Σ. το αργότερο μέχρι 10 Μαρτίου να γνωρίζει, σε πρώτη φάση, τον αριθμό και τα στοιχεία των ατόμων που  επιθυμούν να συμμετάσχουν .
Η ενημέρωση του Συλλόγου για τα παραπάνω μπορεί να γίνει στο τηλέφωνο 2651067188, με  e-mail στο loutsa1@otenet.gr και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου .
 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
Share Button
Δείτε σχετικά: Ανακοινώσεις.
  • Δείτε μας στο Facebook