Πρόταση φιλοξενίας στο κτήμα του κ. Νίκου Δολδούρη στο Σχοινούδι της Ίμβρου

Print Friendly, PDF & Email
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου της ΛΟΥΤΣΑΣ εξετάζει την πρόταση φιλοξενίας συνολικά 25 ατόμων από το Σύλλογο ( Χορευτές, χορεύτριες και συνοδοί ) στο κτήμα του κ. Νίκου Δολδούρη στο Σχοινούδι της Ίμβρου το διάστημα από 3 – 9 Αυγούστου 2013 .
Οι διανυκτερεύσεις θα γίνουν στον ξενώνα του κ. Δολδούρη, ο οποίος παραχωρείται δωρεάν . Πληροφοριακά το Δ.Σ. κάνει γνωστά τα παρακάτω :
1. Πρόγραμμα μετακίνησης :
a. 3 Αυγούστου ( Σάββατο ) Ιωάννινα –Αλεξανδρούπολη – Ίμβρος ( περίπου 750 χ.μ. )
b. 4 – 8 Αυγούστου, παραμονή στην Ίμβρο, με την υποχρέωση μίας ( 1 ) παράστασης στο κτήμα του κ. Δολδούρη και επίσκεψη καθημερινά σε ελληνικά χωριά, παραλίες κλπ ενδιαφέρουσες τοποθεσίες του νησιού .
c. 9 Αυγούστου ( Παρασκευή ) Ίμβρος – Αλεξανδρούπολη – Ιωάννινα .
2. Εκτιμούμενο κόστος των μετακινήσεων για 25 άτομα, υπολογίζεται το ανώτερο σε 120 € . Στην παραπάνω τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται η δαπάνη διατροφής . Το ημερήσιο κόστος διατροφής, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε, δεν υπερβαίνει τα 10 – 15 € . Υπάρχει στο κτήμα η δυνατότητα για λήψη πρωινού, ψυγείο κλπ .
3. Το κτήμα διαθέτει δύο θαλάμους με 10 κρεβάτια ο καθένας και επιπλέον 2-3 δωμάτια για 2 – 3 άτομα το καθένα .
4. Η μετακίνηση μπορεί να συνδυασθεί με επίσκεψη και στην Κωνσταντινούπολη .
5. Κάθε διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη κοστίζει περίπου 60€, σε ξενοδοχείο 4 **** ( αστέρων ) με ημιδιατροφή και το κόστος του ξεναγού . Επιπλέον θα υπάρξει και συνολική επιβάρυνση 30 €/ άτομο για τις επιπλέον μετακινήσεις που προκύπτουν, οι οποίες εκτιμούνται σε περίπου 500 χμ και για το κόστος των 2 ημερών που θα παραταθεί η μετακίνηση.
6. Το πρόγραμμα σε περίπτωση συνδυασμού με επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη τροποποιείται ως εξής :
a. Με δύο ( 2 ) διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη .
i. 9 Αυγούστου ( Παρασκευή ) , Ίμβρος – Κωνσταντινούπολη ( 360 χμ ) – Άφιξη μεσημβρινές ώρες – Περιήγηση – Διανυκτέρευση
ii. 10 Αυγούστου ( Σάββατο ) – Περιήγηση – Διανυκτέρευση
iii. 11 Αυγούστου ( Κυριακή ) Κωνσταντινούπολη – Ιωάννινα ( 870 χμ )
iv. Εκτιμούμενο κόστος ( 25 άτομα ) : {( 120 € + 30 € )= 150 € οι μετακινήσεις ) + ( 2 * 60 € = 120 το ξενοδοχείο ) } σύνολο 270 €/ το άτομο, χωρίς τη δαπάνη διατροφής στην Ίμβρο .
b. Με τρεις ( 3 ) διανυκτερεύσεις στην Κωνσταντινούπολη
i. 8 Αυγούστου ( Πέμπτη ) , Ίμβρος – Κωνσταντινούπολη ( 360 χμ ) – Άφιξη μεσημβρινές ώρες – Περιήγηση – Διανυκτέρευση
ii. 9 και 10 Αυγούστου ( Παρασκευή, Σάββατο ) – Περιήγηση – Διανυκτέρευση
iii. 11 Αυγούστου ( Κυριακή ) Κωνσταντινούπολη – Ιωάννινα ( 870 χμ )
iv. Εκτιμούμενο κόστος ( 25 άτομα ) : {( 120 € + 30 € )= 150 € οι μετακινήσεις ) + ( 3 * 60 € = 180 το ξενοδοχείο ) } σύνολο 330 €/ το άτομο, χωρίς τη δαπάνη διατροφής στην Ίμβρο .

Παράκληση σε περίπτωση επιθυμίας και με μεγάλη πιθανότητα συμμετοχής στην μετακίνηση για Ίμβρο, να ενημερώσετε σχετικά το Δ.Σ. κατά προτίμηση με την αποστολή e-mail στο Σύλλογο ( loutsa1@otenet.gr ) μέχρι 24 Μαΐου . Επίσης να διευκρινίσετε εάν θα συμμετείχατε ή όχι και σε ποια περίπτωση ( 2 ή 3 διανυκτερεύσεις ) στην Κωνσταντινούπολη .
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

Share Button
Δείτε σχετικά: Ανακοινώσεις.
  • Δείτε μας στο Facebook