ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΡΙΕΣ

Print Friendly, PDF & Email


Το Διοικητικό  Συμβούλιο καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και όλα τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων να συμμετάσχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις στις 6 και 13 Μαρτίου 2016 .

1η Κυριακή – 6 Μαρτίου. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ θα συμμετάσχει στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που οργανώνει το Πνευματικό Κέντρο του Δ. Ιωαννιτών στις 12.00 το μεσημέρι στο χώρο της Άνω Πλατείας . Τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων ντυμένα με αποκριάτικα, θα συγκεντρωθούν στο χώρο μπροστά από την αίθουσα χορού του Συλλόγου στις 11.00 το μεσημέρι και με τη συνοδεία μουσικής θα κατευθυνθούν μέσω της Δωδώνης στον χώρο της Άνω Πλατείας, όπου και θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δ. Ιωαννιτών .

2η Κυριακή – 13 Μαρτίου. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ θα οργανώσει στο χώρο μπροστά από την αίθουσα χορού τις εκδηλώσεις για την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς . Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν από το πρωί της Κυριακής με το στήσιμο της Τζαμάλας και θα αποκορυφωθούν με την ολοκλήρωση των προετοιμασιών και το άναμμα της Τζαμάλας το απόγευμα, γύρω από την οποία όλοι μπορούν να διασκεδάσουν και να χορέψουν με αποκριάτικα και δημοτικά τραγούδια . Θα υπάρχει άφθονο δωρεάν κρασί και θα προσφέρονται πίτες  .

Τα παιδιά των Χορευτικών Τμημάτων του Συλλόγου θα παρουσιάσουν αποκριάτικους και παραδοσιακούς χορούς, δρώμενα και το γαϊτανάκι .

Ζητούμε από τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και τους γονείς των παιδιών που συμμετέχουν στα χορευτικά τμήματα :

  • να βοηθήσουν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν στην οργάνωση των εκδηλώσεων,
  • να προσφέρουν στο Σύλλογο πίτες ( τυρόπιτα, γλυκιά, χορτόπιτα) κλπ ,
  • να ενισχύσουν οικονομικά το Σύλλογο .

 

Share Button
Δείτε σχετικά: Ανακοινώσεις.
  • Δείτε μας στο Facebook