ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Print Friendly, PDF & Email

Το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το χοροδιδάσκαλο Βασίλη Ράπτη και όλους τους χορευτές και τις χορεύτριες (μικρούς και μεγάλους) για το θέαμα που μας χάρησαν την Κυριακή 19 Μαϊου, παρουσιάζοντας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών την μουσικοχορευτική εκδήλωση του Συλλόγου «ΝΤΟΥΝΙΑΣ – Οι Χοροί και τα Τραγούδια δεν γνωρίζουν σύνορα» .

Κατά γενική ομολογία ήταν από τις καλύτερες εκδηλώσεις που έχουν παρουσιασθεί στα Γιάννενα τα τελευταία χρόνια . 
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή του τον Σύλλογο Ηπειρώτικου πολυφωνικού τραγουδιού «ΗΝΟΡΟ» .
Τους χορηγούς της εκδήλωσης: Περιφέρεια Ηπείρου, Δήμο Ιωαννιτών, Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Περιβλέπτου, Super Markets ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,  Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», την εταιρεία τροφίμων Δ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ και την εταιρεία Λογισμικού και διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού P & I Hellas .
Επίσης, τον Συμεών Τσούλεβ – χορευτή και  χορογράφο στο Εθνικό Ινστιτούτο Διατήρησης και Προβολής της Παραδοσιακής Μουσικής και Χορού – «Τάνετς» της Βόρειας Μακεδονίας, τον Πατριωτικό Σύνδεσμο Καλαρρυτών «Η ΠΙΝΔΟΣ», την Θρακική Εστία Βέροιας, τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Ιωαννίνων, τον Μορφωτικό Σύλλογο Νησελίου Ημαθίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοζάνης «Οι Μακεδνοί» και τον Βαγγέλη Κιτσάτη για τη βοήθεια που μας προσφέρανε.

Επίσης τους μουσικούς Θάνο Σταυρίδη, Βασίλη Αθανασίου, Γιάννη Καρακαλπακίδη, Χρήστο Τάσιο, Τριαντάφυλλο  Κωνσταντινίδη, Κώστα Καραπάνο, Φώτη Παπαζήκο, Αλέξανδρο Λιοκάτη, Τάσο Ντάφλος, Γιώργο Γκούβα, Σοφία Ζώη και τα μέλη της ορχήστρας από το Τεπελένι .

                 

Share Button
Δείτε σχετικά: Ανακοινώσεις.
  • Δείτε μας στο Facebook